Uncategorized

Winter Efteling

Deze laatste dagen van januari en tot en met 27 februari kan men nog genieten van de Winter Efteling. De Winter Efteling staat ook wel bekend als het grootste winterevenement in de hele Benelux. Sinds dat het bungalowpark Efteling Bosrijk is geopend, is de Efteling voortaan alle dagen van het jaar open.
Andere jaren sloot de Winter Efteling 20 dagen eerder, maar door het grote succes blijven de attracties en animaties nog 20 dagen extra in een winterse sfeer met knisperende houtvuren, sprankelende lichtjes en veel warmte en gezelligheid. In de Winter Efteling kunt u enkele speciale winterattracties vinden zoals Kinder Winder Wonderland, hier vind u een grote indoor winterspeeltuin met een glijbaan van sneeuw, een IJspaleis met een grote schaatsbaan en zlefs een langlaufbaan bij ’t Hijgend Hert.

In deze winter heeft men in de Efteling kennis kunnen maken met twee nieuwe attracties. Joris de draak en de Sprookjesboom de eerstgenoemde is een dubble houten achtbaan die de bezoeker een waanzige rit beloofd en de Sprookjesboom is een levende boom die sprookjes verteld. Tevens zijn er in de Efteling plannen voor 2011 één daarvan is Stad Ravesteyn dat momenteel in de stijgers staat en het Rijk der Fantasie.

Het bungalowpark Efteling Bosrijk staat geheel in het thema van ‘Klaas Vaak’. Er werd door de Efteling maar liefst € 52 miljoen in het 125 bungalows en 75 appartementen tellende vakantiepark. Zowel de bungalows als appartement zijn erg sfeervol ingericht en staan zoals de naam al zegt in een bosrijke en ook sprookjesachtige omgeving. Men kan drie tot vier overnachtingen boeken waarbij men dan onbeperkte toegang tot de Efteling zelf krijgt.

Korting Efteling Kaartjes