Uncategorized

Duinrell gaat weer open!

Attractiepark Duinrell gaat 16 april aanstaande weer open! Dit doen ze onder het motto ‘eindeloos familieplezier’. Duinrell staat garant voor een leuk dagje weg voor allerlei soorten groepen, van gezin tot vrienden en van collega’s tot hele families, iedereen zal aan zijn trekken komen.

De spanning en sensatiezoekers komen vooral aan hun trekken in de Falcon. Dit is een achtbaan waarin je loodrecht omhoog gaat en vervolgens ook weer recht naar beneden afdaalt. Loopings, kurkentrekkers en vele bochten zorgen voor genoeg spanning! Daarnaast heb je natuurlijk nog de Mad Mill, de Waterspin, de Splash, de Rodelbaan en de Aqua Shute.

Ga je met de hele familie een dagje naar Duinrell? Er zijn in Duinrell genoeg attracties die vooral met wat jongere kinderen zeer geschikt zijn. Je hebt zelfs een mini-achtbaan: de Kikkerachtbaan. Zo beleven de kleintjes ook veel plezier en spanning! Daarnaast is er nog de Aqua Swing, de Monorail Botsboten, het reuzenrad en het schommelschip. Daarnaast zijn er ook vele attracties voor de allerkleinsten.

Het Tikibad in Duinrell is één van de leukste zwembaden van Nederland en je kunt een bezoek aan het Tikibad combineren met een bezoek aan het pretpark. Daarnaast kun je ook alleen naar het Tikibad gaan zonder het park zelf te bezoeken. Het Tikibad heeft een grote keuze aan glijbanen en is voor iedereen zeker een bezoekje waard!

Van plan naar Duinrell te gaan? Kijk hier voor korting Duinrell

3 gedachten over “Duinrell gaat weer open!”

Reacties zijn gesloten.