Uncategorized

Jubileumjaar Efteling belooft veel goeds!

In 2012 bestaat de Efteling alweer 60 jaar! Natuurlijk laten zij dit niet zomaar voorbij gaan en komen zij zelfs met iets heel groots! Ze gaan namelijk een grote fonteinshow bouwen. Dit waterspektakel wordt te zien op de Vonderplas, welke vlakbij de hoofdingang en de Fata Morgana ligt. Je kunt de show dus eigenlijk niet missen! De show zal Aquanura genoemd worden en zal op 31 mei in 2012 geopend worden.

Waarschijnlijk wordt Aquanara de grootste fonteinshow van Europa. Hoewel Dubai en Las Vegas nog grotere fonteinenshows hebben zal de Efteling op plekje nr. 3 te komen staan! De Efteling laat de attractie bouwen dor WET, welke ook de fonteinshow in Las Vegas heeft gebouwd. Veel meer is er nog niet bekend maar daar zal ongetwijfeld meer over verteld gaan worden de komende maanden. Wil je nu al naar de Efteling? Kijk dan op: korting Efteling

Tevens zal de Efteling in de tussentijd niet stil blijven zitten, er zal ook nog een nieuw sprookje aan het sprookjesbos worden toegevoegd: De nieuwe kleren van de keizer. Dit sprookje is van de hand van Hans Christian Andersen en gaat over een verwaande en erg ijdele keizer die erg veeleisend is. Een kleermaker besluit hem daarom voor de gek te houden door hem een outfit geeft welke alleen maar gezien zou kunne  worden door slimme mensen. In werkelijkheid zijn de kleren gewoon niet te zien en loopt de keizer dus naakt! Waarschijnlijk gaat dit sprookje begin 2012 zijn première in het sprookjesbos beleven!