Uncategorized

Hello Kitty Pretpark!

In China komt binnenkort een heus Hello Kitty pretpark! De verwachte oplevering van het pretpark is in 2014. Sanrio Co, het bedrijf die Hello Kitty heeft verzonnen, heeft hierover een akkoord bereikt met een Chinese Partner. Dit heeft het Chinese persagentschap Xinhua gemeld.

Het Hello Kitty pretpark wordt gevestigd in Anji, een stad welke ligt in de provincie Zhenjiand. Amerikaans attractieontwerper The Hettema Group en Sanrio Co zullen samen het project gaan realiseren. Waarschijnlijk wordt het park zo’n 60 hectare groot en zullen naast attracties ook een hotel en vele eetgelegenheden komen. De kosten van dit pretpark zullen ongeveer € 151.000.000 zijn en de bouw gaat de tweede helft van dit jaar al van start.

In principe is het Hello-Kitty pretpark niet erg uniek, in Japan zijn er al twee pretparken die helemaal in het teken staan van Hello Kitty. Dit zijn de pretparken Sanrio Puroland e Harmonyland. Het Unieke aan het Hello Kitty pretpark in China is dat dit het eerste Hello Kitty pretpark is buiten Japan. Dit verklaart wel wat voor hype Hello Kitty veroorzaakt heeft. Het bekende figuurtje bestaat sinds 1974 en is nu met ongeveer 50.000 verschillende merchandise-artikelen te vinden in meer dan 70 landen op de wereld. Wilt u een leuk dagje weg met korting pretpark? Kijk eens op pretparkkaartje.nl!