In de herfstvakantie naar Burgers Zoo

De Arnhemse Zoo is de best bezocht attractie in de provincie Gelderland. Landelijk gezien is Burgers´Zoo de op vier na best bezochte Nederlandse attractie.
De zoo werd in 1923 geopend door Johan Burgers waarbij hij een pioneer was op het gebied van alle dieren in open terrassen en in valleien te laten verblijven en niet achter tralies. De dieren werden zo door brede grachten van het publiek gescheiden.
Door het introduceren van erg grote verblijven, waarbij verschillende groepen dieren plantensoorten in bepaalde landschappen werden samengevoegd kon burgers zoo iets unieks bieden aan haar bezoekers. Zo is er bijvoorbeeld het ´tropisch regenwoud´ (Burgers´ Bush) de woestijn (Burgers´ Desert), waar men het hele landschap en de dieren en planten heeft aangepast aan de woestijn of tropisch regenwoud flora en fauna.
Wil je aankomende herfstvakantie een lekker dagje uit en weet je niet goed waarheen, dan is Burgers Zoo een perfecte bestemming. U kunt gewoon op eigen houtje een dagje met de kinderen op pad, daarnaast zijn er ook allerlei extra mogelijkheden in het park zoals bepaalde speurtochten speciaal voor kinderen van verschillende leeftijdsgroepen, rondleidingen door speciale gidsen waardoor je erg veel extra dingen ontdekt over alle dieren en planten in het park.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: