Pretpark

Pretpark in Rusland

anapa ruslandHet Nederlandse bedrijf Jora Vision gaat een gigantisch themapark bouwen in Rusland. Ze hebben namelijk een contract getekend met het Russische bedrijf Entertainment Industry Ltd. Het nieuwe pretpark zal gebouwd worden in Anapa in Rusland. Van Jora Vison zullen er eind februari veertien ontwerpers aan de slag gaan, ze beginnen met de masterplanning en het ontwerp van het nieuwe pretpark. Het park zal het eerste themapark van Rusland worden.

Het pretpark zal dus gesitueerd worden vlakbij Anapa. Anapa is een zeer populaire badplaats gelegen aan de Zwarte Zee in Rusland. Zon honderdduizenden gezinnen komen hier om een vakantie door te brengen en er wordt dan ook verwacht dat velen van hen ook een dagje zullen doorbrengen in het nieuw te bouwen pretpark. Het park zal helemaal compleet worden met zowel vele attracties als ook winkels en restaurants. Het thema welke aan het park is gekoppeld is de geschiedenis van de omgeving.

Ben je van plan om een bezoekje te brengen aan Anapa, dan kun je dit het beste doen door te vliegen via de luchthaven van Dusseldorf. Handig want Parkeren vliegveld Dusseldorf is voor een redelijke prijs al te boeken. Natuurlijk moet je dan wel nog even wachten tot 2015 wanneer het park geopend wordt om te genieten van de spannende attracties in het pretpark!