overnachten, Pretpark

Overnachten bij Pretparken is hot

Steeds vaker bieden pretparken volledige arrangementen aan. Naast een dagje weg kan bij deze parken een volledig weekend weg worden geboekt. Zo zijn er in Nederland enkele goede voorbeelden van deze parken. Denk maar eens aan de Efteling, Walibi of Slagharen. De Efteling bied zelfs een vakantiepark aan inclusief hotel en Bosrijk, wat een scala aan appartementen en vakantiehuisjes aanbiedt.

Themapark

Wanneer je denkt dat dit slechts een simpele overnachting betreft, dan heb je het goed mis. Wanneer je bij de Efteling een overnachting boekt krijg je een themapark, volledig in de sfeer van de Efteling. Het hele vakantiepark is in sprookjesachtige sfeer en geeft ook nog eens toestemming tot een zogenaamd badhuis, waarin watervertier aanwezig is voor jong en oud.

Uitgebreide mogelijkheden

Ook bij Slagharen kun je een hele vakantie vastplakken aan je dagje weg. Deze trend lijkt zich door te zetten, aangezien de mogelijkheden steeds uitgebreider worden. Een ding is in ieder geval zeker. Het is altijd goed slapen met de gedachte dat je de dag erna weer gratis het park binnen mag lopen.